Forums » Support

Monochromatische Colorways van de adidas EQT Support ADV

    • 6 posts
    August 5, 2017 1:43 AM PDT

    De adidas nmd r1 primeknit Japan Triple Black werd vorige maand officieel gekenmerkt en de release datum voor het paar wordt geopenbaard aan volgende week. Gekleed in volledige kernzwart, de stijlvolle runner is gemaakt van primeknit met bijpassende drie strepen aan de zijkanten. Andere details zijn onder meer de Tonal Boost-middelzool met EVA-inserts en de opvallende Japanse branding op het voorste gedeelte van de middelzool om de volledig zwart-uitstraling geheel af te ronden. Voor een prijsopgave van $ 170, zoek de adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple Black bij select Adidas winkels en online op 11 augustus. Zorg ervoor dat u onze Air Jordan 5 GS Deadly Pink hub pagina nu klikt en bladwijst voor de laatste release informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.


    De NMD is een van de meest succesvolle sneakers om uit te komen tijdens dit tijdperk dat de industrie de afgelopen jaren domineerde. Het is niet te moeilijk om te zien waarom - de schoen beschikt over die comfortabele Boost cushioning, unieke midsole bumpers die bellen naar retro drie stripmodellen uit het verleden, en talrijke hoogwaardige kleurwegen perfect voor elke casual occasion. De adidas nmd runner heeft zelfs de NMD-serie geavanceerd dankzij een unieke mesh cage overlay voor een dynamische en ondersteunende pasvorm. Tegenwoordig kijkt u naar de komende NMD XR1 Triple White met een nieuwe combinatie van ademend wit gaas en een luxe lederen textiel op de Overlay kooi voor een minimale optie perfect voor de rest van de zomer.


    Champs Sports zal binnenkort de exclusieve kleurwegen vrijmaken van zowel de adidas NMD R1 als adidas eqt support adv. Laten we een kijkje nemen. Als u een kijkje ziet die ideaal is voor het najaarseizoen, gebruiken beide modellen Kalk- en Olijfkleuren op hun kleurenschema. De adidas NMD R1 is gekleed in een Krijtwit bovenkant met Olive accenten, maar ook uitgerust met 3M Reflective detailing op de drie strepen en tong. Terwijl de adidas EQT ADV Support een Olive bovenop een Kalkwit rubberen zool heeft. Beide gebruiken dezelfde kleuren, maar op een heel andere manier. Retail prijs voor beide is $ 130. Kijk dat ze op 3 augustus uitsluitend op Champs Sports vrijkomen.